Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Îmbunătăţirea performanţelor energetice a clădirii Gradiniţei cu Program Prelungit „Elena Farago” inclusiv Creșei nr. 8 din Craiova!

În data de 19.04.2019 a fost semnat un nou contract de finanțare în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

  • Creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice din Municipiul Craiova aparţinând sectorului Educaţie - Grădiniţa cu program prelungit Elena Farago inclusiv Creşa nr. 8

Solicitant: UAT Municipiul Craiova

Valoarea totală a proiectului este de 3.928.499,09 lei, din care suma solicitată este de 3.597.123,68 lei (773.159,30 euro).

Obiectivul proiectului vizează creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice din Municipiul Craiova aparţinând sectorului Educaţie, prin derularea de lucrări de intervenţie specifice, pentru îmbunătăţirea performanţelor energetice a clădirii Gradiniţei cu Program Prelungit „Elena Farago” inclusiv Cresa nr. 8.

Principalele lucrari de interventie, din cadrul proiectului, vor fi:

  • reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii;
  • reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum;
  • instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu;
  • instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior;
  • reabilitarea/modernizarea instalațiilor de iluminat în clădire.

Până la această dată, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Primăria Municipiului Craiova a depus un număr de 24 de aplicații. Dintre acestea, au fost semnate 9 contracte prin care este solicitată suma de 20.365.574,3 euro.

Sursa: Agenția pentru Dezvoltare Regională Oltenia

Vizualizări: 382