Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Ghid în consultare publică pentru cererile de finanțare aferente fișelor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL

AM POCU a lansat în consultare publică Ghidul solicitantului condiții specifice de accesare a fondurilor pentru cererile de finanțare aferente fișelor de proiect selectate de Grupurile de Acțiune Locală (GAL) în cadrul Strategiilor de Dezvoltare Locală (SDL) – Etapa a III-a a mecanismului Dezvoltarea Locală plasată sub Responsabilitatea Comunității (DLRC) – AP 5/ PI 9.vi/ OS 5.1.

În cadrul prezentului Ghid al solicitantului – condiții specifice sunt eligibile entități relevante pentru implementarea proiectelor aferente SDL selectate. Prin entități relevante se înțeleg acei actori, care vor fi implicați în derularea uneia/ unora dintre activitățile principale ale fișei de proiect, contribuind în mod direct la atingerea indicatorilor de realizare/ de rezultat asumați prin intervențiile POCU din SDL.

Bugetul alocat corespunde totalului bugetelor SDL aprobate pentru regiuni mai puțin dezvoltate și pentru regiunea dezvoltată București-Ilfov și este de 81.200.277,55 euro (contribuția UE+ contribuția națională) la nivelul categoriilor de regiuni după cum urmează: 

  1. Regiuni mai puțin dezvoltate (Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia, Centru, Sud-Est și Sud-Muntenia): 78.806.422,55 euro (contribuția UE + contribuția națională);

  2. Regiunea dezvoltată (București-Ilfov): 2.393.855 euro (contribuția UE + contribuția națională).

Descarcă Ghidul

Observaţiile şi sugestiile pot fi trimise pe adresa: consultare.pocu@fonduri-ue.ro.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 615