Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Sesiuni de informare în regiunea Vest cu privire la apelul de proiecte 2.1.A - Microintreprinderi

Noi oportunități de finanțare sunt disponibile, prin Regio-Programul Operațional Regional(Regio-POR) 2014-2020, pentru microîntreprinderile din Regiunea Vest, odată cu lansarea noului apel de proiecte pentru Prioritatea de Investiții 2.1.A-Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri-Microîntreprinderi din cadrul Axei prioritare 2-Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii.

Astfel, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest organizează seminarii de informare dedicate acestui apel de proiecte. Vor fi organizate astfel de evenimente în fiecare județ al Regiunii Vest.

  1. Primul dintre aceste seminarii de informare este programat în județul Caraș-Severin, la Reșița, în data de 21 mai 2019, ora 11:00, în Sala Mare a Consiliului Județean Caraș-Severin (Piața 1 decembrie 1918, nr. 1, Reșița).

În cadrul acestor seminarii, reprezentanții ADR Vest vor prezenta prevederile Ghidului Solicitantului-condiții specificie de accesare a fondurilor (îl puteți găsi aici), și anume: criteriile de eligibilitate și selecție, categoriile de cheltuieli eligibile, criteriile de evaluare tehnică și financiară, aspecte practice privind completarea cererii de finanțare și anexele aferente. De asemenea, se va discuta despre probleme și greșeli în elaborarea și transmiterea proiectelor, spețe întâmpinate în evaluarea și selecția proiectelor.

Evenimentele de informare sunt deschise tuturor microîntreprinderilor din regiune interesate de accesarea fondurilor nerambursabile disponibile în cadrul apelului de proiecte PI POR 2.1.A.

Participarea la seminarii este gratuită.

Sursa: Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest

Vizualizări: 241