Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Peste 3 milioane de lei pentru lucrări de reabilitare termică, modificări interioare și extindere la Școala Gimnazială Afumați, Gorj

Unitatea administrativ-teritorială Comuna Afumați, județul Gorj, este beneficiarul proiectului „Reabilitare termică, modificări interioare și extindere Școala Gimnazială Afumați corp C1”. Contractul a fost semnat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară: 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții: 3.1, Operațiunea B – Clădiri Publice.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de reabilitarea termică a clădirii Școlii Gimnaziale din satul Afumați, comuna Afumați, în scopul creșterii eficienței energetice a acesteia, precum şi a reducerii costurilor de întreținere a clădirii, creând în același timp condiții de învățământ specifice nivelului Uniunii Europene.

Principalele lucrări care vor fi realizate în cadrul proiectului sunt: reabilitare termică, termoizolarea planșeului peste ultimul nivel; refacerea finisajelor interioare si exterioare; înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie din lemn / PVC / aluminiu cu geam termopan; reabilitare și modernizare instalație termică, apa-canalizare, instalație sanitară și electrică; repararea și consolidarea șarpantei existente; recompartimentări interioare; repararea trotuarului de protecție; repararea jgheaburilor, parazăpezilor si burlanelor.

Cât despre valoarea totală a proiectului, aceasta este de 3.692.426,12 lei, din care suma solicitată prin POR este de 3.396.997,10 lei (752.013,88 euro).

Sursa: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia

Vizualizări: 80