Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Finanțare din POR pentru modernizarea în vederea creșterii eficientei energetice a sediului I.J.J Vâlcea

Unitatea Militară Nr. 0460 Râmnicu Vâlcea este beneficiar pentru un proiect în valoare totală de 3.337.450,28 lei a cărui contrat de finanțare a fost semnat pe data de 6 iunie 2019. Proiectul cu denumirea „Modernizare în vederea creșterii eficienței energetice a sediului I.J.J Vâlcea, pavilion administrativ nr.45-123-01-POR” este finanțat prin Programul Operațional Regional, Axa prioritară: 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții: 3.1, Operațiunea B – Clădiri Publice.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de reabilitarea și implementarea soluțiilor de creștere a eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile, prin “Modernizare în vederea creșterii eficientei energetice a sediului I.J.J Vâlcea, pavilion administrativ nr. 45-123-01-POR”, situat in Mun. Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 41.

Principalele lucrări de intervenție planificate pentru a fi realizate în cadrul proiectului sunt: placarea pereților la exterior cu termosistem din polistiren expandat ignifugat; realizarea trotuarul perimetral din beton armat; înlocuirea ferestrelor / ușilor existente, cu ferestre / uși tip termopan, cu tâmplărie din PVC; înlocuirea becurilor incandescente cu cele economice și montarea de întrerupătoare cu senzor de mișcare în grupurile sanitare și pe holurile de acces; sistem fotovoltaic cu stocare; sisteme solare compacte.

Sursa: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia

Vizualizări: 179