Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Corrigendum la Ghidul „Măsuri de educație de tip a doua șansă” din cadrul POCU. Perioadă de depunere prelungită și clarificări privind grupul țintă!

AM POCU a publicat ieri, 22 iulie 2019, un corrigendum la Ghidul Solicitantului Condiții Specifice „Măsuri de educație de tip a doua șansă”, axa prioritară 6, obiectivul specific O.S.6.4. – Creșterea numărului de tineri care au abandonat școala și de adulți care nu și-au finalizat educația obligatorie care se reîntorc în sistemul de educație și formare, inclusiv prin programe de tip a doua șansă și programe de formare profesională; O.S. 6.6. – Îmbunătățirea competențelor personalului didactic din învățământul pre-universitar în vederea promovării unor servicii educaționale de calitate orientate pe nevoile elevilor și a unei școli incluzive.

Modificările aduse vizează:

- prelungirea termenului de depunere a proiectelor până pe 30 octombrie 2019, ora 16.00 (termenul limită inițial era 30 septembrie 2019)

- posibilitatea includerii ca grup țintă în proiectele pe acest apel a persoanelor care au făcut parte din proiectele „Școala pentru toți” - programe de tipul „A doua șansă” cu condiția nerepetării nivelurilor de școlarizare absolvite.

Descarcă Ghidul Solicitantului.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 1219