Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fonduri Regio destinate unor echipamente noi pentru Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov

Echipamente medicale de ultimă generație se vor achiziționa printr-un nou contract de finanțare Regio și vor asigura servicii medicale de calitate pentru Ambulatoriul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov. Proiectul de finanțare nerambursabilă a fost semnat marți, 20 august 2019. Peste 2,22 milioane euro fonduri nerambursabile Regio se vor aloca pentru achiziția echipamentelor de ultimă generație.

Localizare proiect:

Imobilul este situat în intravilanul Municipiului Brașov, str. Prundului nr. 7-9, jud. Brașov. Suprafața totala a imobilului este de 2.407 mp. Dotările vor fi amplasate în corpurile de clădire C1 și C8, alocate desfășurării activității Ambulatoriului integrat.

Bugetul proiectului:

Valoarea totală a proiectului contractat este de 10.572.694 lei, din care din care valoarea finanțării nerambursabile alocate este de 10.361.240 lei, respectiv 98 % din valoarea eligibilă a proiectului, (aproximativ 2.22 milioane euro).

Scopul proiectului:

Rezultatul așteptat în urma implementării proiectului este de creare a unui spațiu dotat cu echipamente medicale și mobilier adecvat, în vederea creșterii calității serviciilor de sănătate și a nivelului de trai a populației din municipiul Brașov și din întregul județ.

Durata de implementare a proiectului:

Consiliul Județean Brașov estimează că până la data de 31.07.2021 va finaliza procesul de derulare a achizițiilor și de dotare a Ambulatoriului.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 182