Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sediul primăriei din comuna doljeană Terpezița va fi reabilitat și modernizat prin POR

În data de 23.08.2019, a fost semnat contractul de finanțare „Reabilitare și modernizare clădire de utilitate publică în scopul creșterii eficienței energetice pentru sediu primărie în Comuna Terpezița, Județul Dolj”, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Contractul a fost semnat în cadrul Axei prioritare 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon; Prioritatea de investiții 3.1. – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor; Operațiunea B – Clădiri Publice.

Beneficiarul proiectului, Primăria Comunei Terpezița, Dolj, dorește să reducă costurile de administrare prin creșterea eficienței energetice a clădirii publice. Prin proiect se vor realiza intervenții asupra clădirii care are o suprafață construită de sol de 236 mp și suprafață desfășurată de 472 mp. Principalele lucrări de intervenție, din cadrul proiectului, vor fi: izolarea termică a fațadei și planșeului peste sol, lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire/ a sistemului de furnizare ACM; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice/ termice pentru consum propriu; lucrări de instalare a sistemului de climatizare și de reabilitare/ modernizare a sistemului de iluminat; compartimentări interioare de gips carton; execuție trotuare perimetrale.

Valoarea totală a proiectului este de 1.183.627,81 lei, din care suma solicitata prin POR este de 674.958,36 lei (145.074,33 euro).

Sursa: ADR SV Oltenia

Vizualizări: 199