Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Echipa fonduri-structurale.ro îți oferă două abonamente la FLIGHT Festival! Află cum le poți câștiga

www.fonduri-structurale.ro este partener FLIGHT Festival, unde suntem răspunzători de Flight Facility! Prin intermediul nostru veți face cunoștință cu experiența realității augmentate!

Avem la festival muzica bună, filme atent selecționate, o secțiune de bunătăți culinare, baloane cu aer cald, avioane pregătite să vă poarte prin văzduh și multe alte surprize. Vestea bună este că poți câștiga două abonamente pentru călătoria de neuitat a acestui festival!

                                                       

Ce trebuie să faci?

  1. Să ne urmărești și pe Instagram (așa vei fi la curent cu noutățile și pe social media). Click aici pentru profilul nostru.
  2. Să dai tag la postarea noastră [GIVEAWAY] unui prieten alături de care ai vrea să te distrezi. Dacă nu știi pe cine să iei cu tine la festival, poți lăsa mai multe comentarii cu prieteni diferiți și partenerul tău de distracție va fi cel mai norocos dintre ei.

Termen limită

Concursul se va încheia luni, pe 16 septembrie la ora 23:59. Câștigătorul va fi ales în 24 de ore prin random.org.

Câștigătorul va fi anunțat pe Instagram printr-un mesaj privat.

Trebuie să știi că prin participarea la concurs ești de acord ca, în cazul în care vei câștiga, următoarele date: nume, adresă și număr de telefon vor fi procesate de noi pentru a putea livra premiul.

Corina Chircea,

www.fonduri-structurale.ro                                                        

Vizualizări: 224