Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Încep înscrierile din cadrul programului pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului!

Începând cu data de 24 septembrie 2019, ora 10.00, va deveni activă, pe site-urile www.aippimm.ro si www.imm.gov.ro, aplicația de înscriere în cadrul Programului național multianual pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului 2019.

Programul constă în organizarea Târgului național pentru artizanat și meșteșuguri 2019 pe durata a trei zile. În cadrul târgului național aplicanții eligibili vor putea prezenta produsele proprii (meșteșugărești și/sau artizanat) și vor putea organiza activități economice. De asemenea, beneficiarii prezenți la târg vor putea organiza la standul propriu pentru vizitatori interesați sesiuni de ateliere de lucru.

Pentru aplicanții selectați în urma înscrierii în Program se va asigura participarea gratuită la târg, vor fi suportate cheltuielile de transport pentru beneficiari și pentru produsele acestor (după caz), precum și cheltuielile de cazarea a beneficiarilor pe perioada desfășurării evenimentului, conform Procedurii de implementare a programului.

Bugetul alocat acestui program, pentru anul 2019, este de 890.000 lei, bani proveniți de la bugetul de stat. Pentru anul 2019, se dorește finanțare a minimul 100 de beneficiari.

Târgul National pentru Artizanat și Meșteșuguri va avea loc în incinta Muzeului Bran din comuna Bran, județul Brașov, în perioada 27 – 29 septembrie 2019!

Descarcă Procedura de implementare a programului.

Sursa: Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Vizualizări: 247