Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ANAP a lansat în consultare publică ghidul de bune practici pentru utilizarea factorilor de evaluare în achiziția de produse

Agenția Națională pentru Achiziții Publice a lansat, la finalul săptămânii trecute, în consultare publică Proiectul Ghidului de bune practici pentru utilizarea factorilor de evaluare în achiziția de produse.

Documentul elaborat oferă îndrumări specialiștilor din cadrul autorităților contractante în utilizarea și formularea adecvată a criteriului de atribuire cel mai bun raport calitate-preț, facilitând aplicarea normelor comunitare adoptate în favoarea mediului, integrarea cerinţelor de natură ecologică și a celor cu impact în promovarea și/sau creșterea incluziunii sociale în cadrul procedurilor de achizitie publică.

Precizăm că acest material a fost realizat în cadrul campaniei de profesionalizare a specialiștilor în achiziții publice, în vederea dezvoltării capacității autorităților contractante pe acest segment.

Eventualele propuneri și/sau observații pot fi transmite până la data de 21 octombrie 2019 la adresa de e-mail grup.dcms@anap.gov.ro.

Descarcă ghidul

Sursa: ANAP

Vizualizări: 836