Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fii Moș Crăciun pentru un copil aflat în dificultate - alege o listă de dorințe și participă în campania marca Asociația Atitudini și Alternative

Pornind de la motto-ul „Fii Moș Crăciun pentru un copil aflat în dificultate!”, Asociația Atitudini & Alternative organizează în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2019 cea de-a VIII–a ediție a campaniei „TU ești MOȘ CRĂCIUN”.

Grupul țintă pentru această ediție este reprezentat de 20 de copii* cu vârste între 10-14 ani care locuiesc în comunitatea marginalizată - Comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, aflați într-una din cele 3 situații:

  • risc de sărăcie (venitul situat sub pragul riscului de sărăcie stabilit la nivel național),
  • deprivarea materială severă;
  • persoane care locuiesc în gospodării cu o intensitate extrem de redusă a activității;

*Lista rămâne deschisă pentru cazurile speciale din localitățile aflate în afara zonei de implementare.

Scopul evenimentului este de a aduce un zâmbet pe chipul copiilor sărmani, prin încurajarea cetățenilor pentru a dărui în prag de sarbătoare. Astfel, campania presupune colectarea dorințelor acestor copii sub formă de scrisori către Moș Crăciun și postarea lor pe site-ul dedicat evenimentului https://proiectintegrare.atitudini-on.ro si https://atitudini-on.ro. Aici vor putea fi citite și îndeplinite de cei care pot și doresc să acționeze în spiritul Crăciunului, oferind cadouri sau făcând o donație în contul Asociației.

Darurile vor fi înmânate în cadrul unui eveniment organizat la data de 15 decembrie 2019, ora 12.00, la Centrul de Educație și Resurse Comunitare din sat Ungureni, comuna Corbii Mari, Dâmbovița, asigurându-se în acest fel vizibilitatea campaniei.

Pentru detalii suplimentare privind derularea acestei campanii, vizualizarea scrisorilor, transmiterea cadourilor sau orice alte informații ce v-ar fi utile, puteți contacta persoana de contact:

  • Cătălina Badoiu, Expert inovare socială, tel. 0742 280 389, e-mail tuestimoscraciun@atitudini-on.ro.
Vizualizări: 242