Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
590 de aplicații la Acceleratorul de Întreprinderi Sociale gestionat de Fundația Alături de Voi România și fonduri-structurale.ro!

590 de aplicații la Acceleratorul de Întreprinderi Sociale gestionat de Fundația Alături de Voi România și fonduri-structurale.ro!

Pe 15 noiembrie s-a finalizat înscrierea la programele Acceleratorului de Întreprinderi Sociale – proiect implementat de Fundația Alături de Voi România și fonduri-structurale.ro. 590 de persoane interesate din toată țara au aplicat pentru un loc la cursurile pe care le derulăm în cadrul proiectului. În perioada următoare se va realiza selecția celor mai bune aplicații urmând ca cei care vor primi punctajele cele mai mari să fie invitați să se înscrie oficial în program.  

Acceleratorul de Întreprinderi Sociale, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, vizează înființarea a 21 noi întreprinderi sociale în toate regiunile României, cu excepția București - Ilfov.

În perioada noiembrie 2019 – mai 2020 vor avea loc cursurile de formare în „Antreprenor în Economia Socială” și „Manager de Întreprindere Socială” la care vor participa cei selectați. În curând vor începe înscrierile în cadrul concursului de planuri de afaceri în cadrul căruia participanții la cursuri vor putea obține până la 100.000 de euro pentru afaceri sociale noi.

Pentru mai multe detalii despre proiect, vă invităm să ne contactați la antreprenoriat@fonduri-structurale.ro.  Informații suplimentare pot fi accesate pe site-ul proiectului http://acceleratorul.alaturidevoi.ro/ .

Vizualizări: 46