Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Întreprinderile pot primi ajutor de stat pentru investiții cu impact major în economie

Schema de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie a fost pusă la dispoziție de Ministerul Finanțelor Publice pentru întreprinderile nou-înfiinţate sau întreprinderi în activitate, atât IMM-uri cât şi întreprinderi mari, cu personalitate juridică și are ca termen limită de depunere: 31 decembrie 2020.

Valoarea totală a unui proiect de investiții trebuie să fie de minimum 4,5 milioane lei. Această valoare a fost determinată prin raportarea la o valoare echivalentă de aproximativ 1 milion euro (calculată la un curs de 4,5 lei/euro).

Pentru anul 2020 bugetul alocat pentru emiterea acordurilor pentru finanțare este 1.500.000.000 lei.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

***

www.fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene și de la stat, dobândită de-a lungul timpului în cadrul a numeroase proiecte de succes, coordonate atât din poziția de beneficiar, cât și din cea de consultant. Pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul prezentei scheme de minimis, vă rugăm să ne scrieți la structuralcg@fonduri-structurale.ro.

Vizualizări: 1569