Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

#COVID19 POC: Instrucțiune privind prorogarea termenelor de transmitere a documentelor în etapa de contractare a proiectelor finanțate prin POC pe perioada stării de urgență

AM POC a publicat astăzi Instrucțiunea nr. 36/ 2020 privind prorogarea termenelor de transmitere a documentelor în etapa de contractare a proiectelor finanțate prin POC pe perioada stării de urgență.

Instrucțiunea prevede:

  1. În cazul în care solicitanții care au fost notificați de către Organismele Intermediare POC cu privire la demararea procesului de contractare întâmpină dificultăți în obținerea documentelor solicitate în cadrul acestei etape, aceștia pot solicita Organismului Intermediar POC, prin mijloace de comunicare la distanță (e-mail, corespondența scrisă etc), prorogarea termenului de răspuns la notificare, până la încetarea stării de urgență.
  2. Pentru solicitanții care dețin toate documentele solicitate, dar nu pot prezenta Formularul de identificare financiară pentru contul în care se va face rambursarea cheltuielilor, în vederea încheierii contractului de finanțare, aceștia vor completa și transmite la Organismele Intermediare POC o declarație pe proprie răspundere (Anexa 1) prin care se obligă ca acesta să fie prezentat până cel târziu la depunerea primei cereri de prefinanțare/rambursare/plată.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MFE

Vizualizări: 216