Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Pregătiți să discutăm (ne)reușite? Cea mai nouă ediție Fuckup Nights se apropie

 

Mediul profesional este dominat de competiție, iar eșecul este privit ca o experiență de care trebuie să ne ferim prin orice mijloc pentru că ne poate curma ascensiunea, poate dărâma structura pe care ne-am străduit cu greu să o ridicăm în calitate de arhitecți ai propriilor vieți profesionale. Însă, o componentă importantă este chiar eșecul, care devine indispensabil oricărei construcții profesionale durabile. Astfel, a luat naștere Fuckup Nights București.

În cadrul ediției cu numărul 5 a evenimentului Fuckup Nights București, vor fi prezenți următorii invitați:

  • Judith Kis - Director HR & Logistics, Groupama Asigurari;
  • Ioana Frîncu – expert în tehnologie, antreprenor și COO Creative Tim;
  • Cristian China-Birta – blogger și antreprenor, fondatorul agenției digitale Kooperativa 2.0, trainer și speaker;
  • Alex Filip – corporatist, pilot de raliuri cu 17 ani experiență și dublu campion național și
  • Cristian Șimonca aka Blogu lu’ Otravă –  blogger entuziast în domenii precum teatru, film, sport și nu numai - sunt plini de idei și abia așteaptă să traducă conceptul de eșec în realitate.

Fuckup Nights Bucharest Vol. V va avea loc virtual, pe platforma Zoom, în data de 18 iunie, începând cu ora 19:00. Înregistrarea la eveniment se face aici.

www.fonduri-structurale.ro este partener al Fuckup Nights București.

***

Edițiile anterioare Fuckup Nights București sunt surprinse aici: Vol IVol IIVol III

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina dedicată acestuia: dar și pe Facebook.

Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc acum în peste 300 de orașe din 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în alte 5 orașe (Brașov, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara). La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport etc.

Vizualizări: 150