Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POPAM: S-a luat decizia suspendării procedurii de contractare pe apelul nr. 4 pentru Măsura II.10 - Acvacultura care furnizează servicii de mediu

Ieri, 30 iunie, AM POPAM a anunțat faptul că s-a luat decizia suspendării procedurii de contractare în cadrul Apelului nr. 4 pentru Măsura II.10-Acvacultura care furnizează servicii de mediu.

Decizia a fost luată deoarece, în cadrul procesului de evaluare-selectare a cererilor de finanțare depuse în cadrul Apelului nr. 4 pentru Măsura II.10- Acvacultura care furnizează servicii de mediu, au fost făcute mai multe sesizări de eventuale nereguli, iar AM POPAM și alte unități din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale au efectuat reverificări ale informațiilor din dosarele depuse de solicitanți.

Conform POPAM, deoarece printre aspectele sesizate se face referire și la corectitudinea unor informații din dosarele cererilor de finanțare a căror verificare excedează competențele DGP AMPOPAM, s-a luat decizia suspendării procedurii de contractare până la finalizarea tuturor verificărilor.

Sursa: AM POPAM

Vizualizări: 131