Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCA: Un apel dedicat ONG-urilor va fi lansat în perioada următoare!

Astăzi, 2 iulie, AM POCA a publicat un calendar orientativ privind lansările de cereri de proiecte în anul 2020.

Conform listei, sunt incluse trei apeluri din cadrul următoarelor obiective specifice:

  1. OS 1.2 Dezvoltarea și implementarea de politici și instrumente unitare și moderne de management al resurselor umane;
  2. OS 2.3 Asigurarea unei transparențe și integrități sporite la nivelul sistemului judiciar în vederea îmbunătățirii accesului și a calității serviciilor furnizate la nivelul acestuia/ Sprijin pentru creșterea transparenței la nivelul sistemului judiciar;
  3. OS 2.1 Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP/ Sprijin pentru susținerea și promovarea dezvoltării la nivel local, inclusiv prin încheierea de parteneriate.

Primul apel menționat, aferent OS 1.2 a fost lansat în consultare publică în perioada 23-30 iunie 2020, are o alocare de 10.500.000 lei și este adresat Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Potrivit datelor furnizate de AM POCA, cel de-al doilea apel menționat este de tip non-competitiv, fiind adresat Ministerului Justiției, și are o alocare de 25.000.000 euro. Apelul va fi lansat în consultare publică în luna iulie 2020, urmând ca în luna august să fie lansarea propriu-zisă a acestuia. Închiderea apelului este estimată în octombrie 2020.

Apelul nr. 3, aferent OS 2.1 se adresează ONG-urilor, este de tip competitiv și are o alocare de 1.562.500 euro. Conform datelor, apelul va fi lansat în consultare publică în luna noiembrie 2020, perioada de depunere fiind stabilită între decembrie 2020 și februarie 2021.

Calendarul poate fi consultat aici.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: AM POCA

Vizualizări: 2190