Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Listă întrebări şi răspunsuri pentru apelurile „Implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locală în zona rurală şi oraşe cu populaţie de până la 20.000 locuitori”

AM POCU a publicat ieri, 10 august 2020, lista întrebărilor frecvente şi răspunsurile acestora pentru apelurile:

  • 827/5/„Implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locală în zona rurală şi oraşe cu populaţie de până la 20.000 locuitori” – Regiuni mai puţin dezvoltate;
  • 828/5/„Implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locală în zona rurală şi oraşe cu populaţie de până la 20.000 locuitori”, regiunea dezvoltată Bucureşti-Ilfov.

În cadrul documentului se regăsesc răspunsuri la întrebări de tipul:

  • „În GS 5.2 la punctul 1.4. Tipuri de solicitanți/ parteneri eligibili este menționată următoarea frază: "Un solicitant sau parteneriat creat din aceleași entitãți va primi finanțare pentru un singur proiect în cadrul apelului vizat prin prezentul ghid al solicitantului – condiții specifice". Un solicitant, care este furnizor acreditat de servicii sociale, are dreptul să depună două sau mai multe proiecte diferite în calitate de lider cu parteneri diferiți și teritoriu GAL diferit?”
  • „O entitate (furnizor de servicii sociale) în calitate de solicitant poate primi finanțare pentru mai multe proiecte în cadrul apelului vizat prin prezentul ghid, dacă aceste proiecte vor fi implementate în teritoriile aferente celor 2 sau mai multe GAL-uri? De ex. 2 GAL-uri, 2 proiecte finanțate prin 2 GAL-uri și 2 proiecte POCU cu solicitantul (furnizorul de servicii sociale)?”
  • „În cadrul POCU OS5.2 în GCS mai 2020 se menționează: "Un solicitant sau parteneriat creat din aceleași entitãți va primi finanțare pentru un singur proiect în cadrul apelului vizat prin prezentul ghid al solicitantului – condiții specifice". Un ONG poate aplica în parteneriat în două proiecte: unul în parteneriat cu o autoritate locală și altul în parteneriat cu o altă autoritate publică?”

Reamintim că apelurile beneficiază de un buget total de 45 milioane euro. Cererile de finanțare pot fi depuse până la 31 august 2020. Mai multe detalii aici

Descarcă lista

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MFE

Vizualizări: 296