Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Au început înscrierile pe platforma Make4Romania, comunitatea oamenilor care fac!

Au început înscrierile pe platforma Make4Romania, comunitatea oamenilor care fac!

Asociația Nod makerspace, ecosistem al oamenilor creativi, makeri și spațiu de co-working, a lansat în luna aprilie prima platformă online din România, Make for Romania, care conectează oamenii și companiile care au idei inovatoare, cunoștințe și infrastructură pentru a dezvolta proiecte și obiecte care să îi ajute pe cei expuși în prima linie în criza noului Coronavirus. Totodată, platforma reprezintă o soluție de sprijin în digitalizarea comunității producătorilor la scară mică din România, pentru a avea acces la resursele necesare supraviețuirii crizei actuale.

Începând de la sfârșitul săptămânii trecute, au început înscrierile în cadrul platformei naționale Make4Romania.

De ce să te înscrii

  • ai acces la cea mai mare bază de date de makeri și furnizori
  • poți da reviews și mesaje celor cu care ai lucrat sau cu care îți dorești să colaborezi
  • poți folosi motorul de căutare pentru a găsi anumite tipuri de produse, servicii sau materiale
  • poți să găsești furnizori pentru proiectul la care lucrezi
  • poți face schimb de experiențe, de know-how, poți discuta idei sau cere sfaturi.
  • ești conectat cu cei din industrie datorită unei secțiuni de newsfeed unde pot afla despre ce mai fac makerii, diverse știri, noutăți & more.

Înregistrarea este gratuită și se realizează aici.

Te poți înscrie ca membru, maker sau furnizor și te conectezi cu oamenii care au idei inovatoare, cunoștințe, echipamente, infrastructură pentru a dezvolta proiecte și obiecte, dar și cu companiile sau cei care te pot sprijini.

Makerii și furnizorii își unesc forțele pentru a dezvolta proiecte, iar în calitate de membru poți avea acces la produsele și serviciile oferite de comunitate.

Mai multe detalii despre platformă aici.

fonduri-structurale.ro este partener al platformei, alături de Nod Makerspace, MATER, Code4Romania, Babele, June Communications, Stiloul Creativ, MSL The Practice, The Institute, Romanian Design Week, WorkWork, THE PLOT, Autonom, We Mesh Up & Avoteca.

Vizualizări: 871