Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Forumul Economic de la Bruxelles, ediția 20: Dezbateri și schimburi de idei cu privire la politicile economice necesare pentru a declanșa redresarea europeană

Forumul Economic de la Bruxelles, ediția 20: Dezbateri și schimburi de idei cu privire la politicile economice necesare pentru a declanșa redresarea europeană

În ultimii 20 de ani, Forumul Economic de la Bruxelles a adunat decidenți europeni și internaționali la nivel înalt, lideri de opinie, academicieni influenți, societatea civilă și lideri de afaceri pentru a identifica provocările cheie viitoare și a dezbate prioritățile politice pentru economia europeană. Angajamentul Forumului de a aduce noi perspective și de a stimula dezbaterile legate de provocările economice actuale și viitoare ale Europei îl face locul ideal pentru conversații anticipate cu vorbitori influenți și participanți.

Forumul Economic este evenimentul economic anual al Comisiei Europene. Anul acesta, Forumul își sărbătorește cea de-a 20-a aniversare  în circumstanțele economice excepționale cauzate de pandemia de coronavirus și, pentru a asigura sănătatea și siguranța publicului, vorbitorilor și personalului, #EUBEF20 a fost transformat într-un eveniment digital.

Data: 8 septembrie 2020, 9:00 AM (Ora Bruxelles-ului).

Programul Forumului se poate vizualiza și descărca de pe pagina evenimentului.

Pentru înscriere, click aici.

Pentru întrebări sau materiale suplimentare: ecfin-bef@ec.europa.eu.

***

În fiecare an, Forumul Economic de la Bruxelles atrage peste 1000 de participanți și o acoperire largă în mass-media, cu aproximativ 100 de jurnaliști acreditați care acoperă evenimentul. Așa cum a fost în ultimii 20 de ani, Forumul Economic de la Bruxelles rămâne în fruntea dezbaterii și schimbului de idei cu privire la politicile economice și strategia necesare pentru a declanșa redresarea europeană.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 71