Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A devenit activă aplicația pentru înscrierea organizațiilor care doresc să acceseze granturile în context COVID-19!

UPDATE 16.09.2020: MEEMA a publicat noi informații utile cu privire la înscrierea pe platformă, printre care și un presupus motiv pentru care persoanele ce folosesc o adresă de e-mail pe un domeniu diferit, nu primesc confirmarea cu privire la crearea contului: „Dacă adresa dumneavoastră de e-mail este pe un domeniu diferit, există posibilitatea să nu aveți configurat TLS pe server și, drept urmare, să nu poată fi primită confirmarea”.

UPDATE: MEEMA a publicat ghidul de pre-înregistrare pentru aplicanți în vederea deschiderii celor 3 măsuri de sprijin instituite prin OUG nr. 130/2020. 

Astăzi, 15 septembrie 2020, a devenit activă aplicația prin care cei interesați pot să își creeze profilul pentru înscrierea organizațiilor în programele de microgranturi, granturi de capital de lucru și granturi pentru investiții în context COVID-19.

Conform procedurilor publicate în consultare ieri de către MEEMA, înscrierea aplicanților în cadrul acestor programe se va face în doi pași:

  1. Etapa de creare profil, user și parolă – înscriere date reprezentat legal/împuternicit și datele organizațiilor care doresc finanțare
  2. Etapa de înscriere în cadrul măsurilor în care aplicanții cu profilul, user și parola generate în prima vor completa și transmite un formular de înscriere care încă nu a fost făcut public de autorități

Aplicația poate fi accesată aici: https://granturi.imm.gov.ro/

MEEMA a precizat, în calitate de unic beneficiar eligibil pentru a fi administrator al Schemei de ajutor de stat şi a depune cerere în MySMIS, faptul că înscrierea aplicanților se realizează exclusiv pe platformă, și nu în MySMIS, întrucât aceste aplicaţii nu vor fi luate în considerare, fiind aferente altui proiect. 

Notă: Din primele teste efectuate de echipa fonduri-structurale.ro, pe adrese de email profesionale nu am primit emailurile de confirmare pentru conturi. Pe gmail aceste emailuri au intrat instant. Pentru crearea contului de utilizator am observat că se finalizează procesul fără introducerea codului poștal.

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 6723