Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

WEBINAR - Acțiuni strategice pentru integrarea achizițiilor publice verzi în instrumentele de politică și asigurarea implementării efective a acestora

Cea de-a XIV-a ediție a evenimentului italian, Forum Compraverde Buygreen, va găzdui webinarul european „Acțiuni strategice pentru integrarea achizițiilor publice verzi în instrumentele de politica și asigurarea implementării efective a acestora” .

Grupul tintă: webinarul vizează managerii de instrumente politice din întreagă Europa precum și experții în achiziții publice, organizațiile care se concentrează puternic pe inovare în serviciul durabilității, centre de cercetare, universități și start-up-uri ancorate în proiecte inovatoare pentru obținerea de soluții pentru protecția mediului și lupta împotrivă schimbărilor climatice.

Data și ora: 08.10.2020, 15:00-16:00 CET

Participarea se face pe baza de înregistrare.

Prima secțiune a evenimentului va oferi o imagine de ansamblu asupra tipurilor de măsuri strategice care au inspirat acțiunile partenerilor în legătură cu instrumentele lor de politică.

A doua secțiune va fi dedicată unor exemple concrete de acțiuni incluse în planurile de acțiune ale partenerilor.

Secțiunea finală se va concentra asupra măsurilor/ instrumentelor operaționale care ar trebui adoptate pentru a asigura o implementare eficientă a unui plan de acțiune.

Partenerii din cadrul proiectului GPP-STREAM care își vor prezenta acțiunile din planurile de acțiune, sunt:

  • Georgiana Nedelea, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est
  • Corrado Campobasso, Regiunea Autonoma Friuli Venezia Giulia (urmează a fi confirmat)

Sursa: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est

Vizualizări: 129