Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Modificarea Ghidului General POR 2014-2020 – prevederi procedurale pe perioada stării de urgență/de alertă

AM POR a emis Ordinul nr. 3907/05.10.2020, care reglementează măsuri aplicabile desfășurării proceselor de evaluare, selecție, precontractare și contractare din cadrul apelurilor de proiecte aferente POR 2014-2020. Aceste măsuri sunt detaliate în cadrul secțiunii 8.7 – Prevederi procedurale pe perioada stării de urgență/de alertă din Ghidul General POR.

În termen de maximum 10 zile lucrătoare de la intrarea în vigoare a ordinului continuă procesul de evaluare, selecție, precontractare, contractare a proiectelor pentru toate proiectele pentru care a fost solicitată suspendarea pe perioada stării de urgență/ alertă instituită pe teritoriul României.

Procesul de evaluare, selecție, precontractare, contractare a proiectelor se continuă pe perioada stării de alertă instituită în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

În mod excepțional, în cazuri temeinic justificate, procesul anterior menționat se poate suspenda pe perioada stării de alertă, la cererea justificata a solicitantului, pe o perioadă care nu poate depăși 14 zile calendaristice.

Descarcă ordinul

Sursa: ADR N-E

Vizualizări: 463