Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ateliere de lucru online cu tema: Informarea și publicitatea în cadrul proiectelor POCA. Aspecte și soluții la îndemâna noastră

Conform unui comunicat oficial emis marți, 13 octombrie 2020, în zilele de 27, 28 și 29 octombrie 2020, AM POCA intenționează organizarea unor ateliere de lucru online, având ca primă temă Informarea și publicitatea în cadrul proiectelor POCA. Aspecte și soluții la îndemâna noastră!

În cadrul acestor evenimente online se vor discuta aspecte referitoare la:

  • respectarea elementelor minime de informare și publicitate POCA, în conformitate cu prevederile Manualului de Identitate Vizuală POCA, versiunea actualizată august 2018 (explicații și recomandări);
  • respectarea termenului pentru transmiterea acestora către AM POCA;
  • inițiative/metode/mijloace și tehnici ce ar crește gradul de informare al beneficiarilor POCA;
  • sesiune de întrebări și răspunsuri;
  • diverse alte aspecte.

Aceste evenimente online sunt dedicate responsabililor de comunicare de la nivelul proiectelor/managerilor de proiect.

Cei care doresc să se înscrie în cadrul acestor ateliere de lucru, sunt îndemnați să comunice intervalul orar în care ar fi disponibili, prin completarea formularului de înregistrare, ce se regăsește aici, până la data de 19 octombrie 2020.

Pentru persoanele care și-au exprimat interesul de a participa la evenimentele menționate, AM POCA va reveni ulterior cu detalii privind organizarea efectivă a acestora (credențialele pentru conectarea la platforma online vor fi trimise în timp util, la adresa de e-mail menționată în formularul de confirmare a participării).

Pentru persoanele care sunt interesate de tematica abordată, dar care din varii motive nu pot participa la acest eveniment online în zilele de 27, 28 și 29 octombrie 2020, AM POCA ia în calcul organizarea unui alt eveniment online similar în perioada 2 – 6 noiembrie 2020, persoanele putând opta pentru o dată în noul interval de timp în momentul completării respectivului formular de înregistrare.

Sursa: AM POCA

Vizualizări: 125