Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Calendarul lansării schemelor de granturi: Săptămâna 26-31 octombrie - granturi pentru capital de lucru, săptămâna 2-8 noiembrie - granturile pentru investiții

Conform unui comunicat oficial emis astăzi, 15 octombrie 2020, secretarul de stat Liviu Rogojinaru, a făcut declarații referitoare la cele două scheme de granturi care urmează să fie lansate în perioada următoare, respectiv granturi pentru capital de lucru și investiții.

În cadrul videoconferinţei „RoInvest”, oficialul a prezentat calendarul programelor de sprijin financiar pentru IMM-uri gestionate de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Schema a doua de sprijin, granturile pentru capital de lucru în valoare de 350 de milioane de euro, va intra în dezbatere publică săptămâna viitoare şi va începe în săptămâna 26-31 octombrie”, a anunțat secretarul de stat. În ceea ce privește programul de investiții în valoare de 550 de milioane de euro, acesta se va deschide în săptămâna 2-8 noiembrie.

Alt program avut în vedere de MEEMA este programul de sprijin pentru retailerii din marile centre comerciale, care va demara în următoarele 2-3 săptămâni, programul Electric-Up.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Facebook | MEEMA

Vizualizări: 5699