Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apelul de proiecte privind drepturile omului, gestionat de FRDS, a fost lansat! Finanțări între 500.000 și 2,5 milioane euro

Entităţile publice centrale cu responsabilități în domeniul drepturilor omului și ONG-urile active și cu experiență dovedită în domeniul drepturilor omului pot depune până la 9 aprilie 2021 propunerile de proiecte în cadrul celui mai nou apel lansat de Fondul Român de Dezvoltare Socială, finanțat prin granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.

În cadrul apelului nr. 5 – Drepturile omului se acordă granturi între 500.000 și 2.500.000 euro pentru îmbunătățirea implementării deciziilor Curții Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg (CEDO) și a recomandărilor de țară emise de alte organisme ale Consiliului Europei.

Dosarul propunerii de proiect va fi trimis exclusiv prin sistemul de depunere online, urmărind instrucțiunile de înregistrare și încărcare prezentate ca anexă la Ghidul aplicantului.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Conform calendarului actualizat al FRDS referitor la viitoarele lansări, schema de granturi mici Acces la finanțare ar putea fi relansată în perioada ianuarie-februarie 2021.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1495