Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Dezbatere publică privind proiectul de OUG aferent instituirii unor scheme de ajutor de stat și de minimis pentru relansarea sectorului cultural

Ministerul Culturii a anunțat ieri, 16 februarie 2021, organizarea unei întâlniri în cadrul căreia va fi supus în dezbatere publică proiectul de act normativ privind instituirea unor scheme de ajutor de stat și de minimis pentru relansarea sectorului cultural.

Proiectul de OUG a fost lansat în consultare publică în perioada 26 ianuarie – 08 februarie 2021. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Evenimentul, organizat la solicitarea Centrului Cultural Clujean, Fundației Gabriela Tudor, Insula 42 și MetruCub, va avea loc în data de 22 februarie 2021, începând cu orele 11.00, în cadrul unei ședințe online.

Ministerul recomandă înscrierea unui singur reprezentant din partea fiecărei entități, astfel încât să poată fi facilitat accesul cât mai multor organizații relevante pentru tematica dezbaterii. Participanții vor fi selectați în ordinea crescătoare a datei de transmitere a formularului de înscriere (conform centralizării generate de Google Forms), în limita a maximum 280 de participanți, asigurată de platforma online.

Persoanele interesate să prezinte propunerea lor, în cadrul dezbaterii publice, vor avea la dispoziție cinci minute pentru prezentare. Acest interval a fost stabilit pentru a oferi unui număr cât mai mare de participanți posibilitatea de a-și exprima propunerile și sugestiile referitoare la proiectul de act normativ.

La această dezbatere sunt invitate să participe doar persoanele interesate de subiect, cu observații punctuale.

Formularul de înscriere este disponibil aici și va fi deschis până pe data de 19 februarie, ora 12:00.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta Biroul Comunicare și Dialog Social la telefon: 021.222.82.91 sau prin intermediul adresei de e-mail: comunicare@cultura.ro.

Sursa: Ministerul Culturii

Vizualizări: 457