Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul „În stare de bine”: Sesiune de informare pentru ONG-uri interesate să aplice la primul apel de proiecte al acestui an

Pe 1 aprilie, între orele 15:00-17:00, va fi organizată o sesiune de informare pentru ONG-urile interesate să aplice la primul apel de proiecte al acestui an din cadrul programului „În stare de bine”, implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și finanțat de Kaufland România.

Discuții vor viza programul de finanțare în general, noutățile și modificările acestui apel, iar organizatorii vor răspunde întrebărilor referitoare la domeniile de acțiune eligibile, modalitatea de aplicare și calendarul Apelului 1/2021, secțiunile cererii de finanțare etc. Evenimentul va fi transmis LIVE și pe pagina de Facebook În stare de bine.

Pentru a participa la eveniment, sunteți invitați să consultați ghidul solicitantului aferent apelului.

Mai multe detalii despre apel sunt disponibile aici.

Înscrierile au loc până cel târziu miercuri, 31 martie 2021, ora 15:00, prin completarea formularului disponibil aici.

Evenimentul se adresează exclusiv organizațiilor neguvernamentale și poate avea max. 100 de participanți în platforma online, cărora li se va răspunde cu prioritate la întrebări. Întrebările primite în social media, pe parcursul transmisiunii live, vor fi preluate și vor primi răspuns în limita timpului alocat.

Pentru mai multe întrebări, persoana de contact este Laura Cireașă – 0742.200.894, laura.cireasa@fdsc.ro.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Facebook | In stare de bine

Vizualizări: 1022