Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Susținerea mediului de afaceri din Regiunea Vest: 27 proiecte semnate în luna martie

Agenția de Dezvoltare Regională Vest a semnat în luna martie 27 de proiecte noi finanțate prin POR 2014-2020, în cadrul Axei prioritare 2 „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”.

Valoarea totală a investițiilor nerambursabile este de 65,39 milioane de lei.

Proiectele privesc dezvoltarea mediului de afaceri și se desfășoară în mai multe domenii, precum: sănătate, turism, comunicații și construcții. Societățile vor utiliza finanțările cu scopul dezvoltării, extinderii, modernizării și achiziției de echipamente și linii de producție.

Din cele 27 de proiecte:

  • 8 au o valoare nerambursabilă de 6,07 milioane de lei și au fost contractate în cadrul Priorității de Investiții 2.1.A – Microîntreprinderi;
  • 19 însumează o valoare totală nerambursabilă de 59,32 milioane de lei și au fost semnate în cadrul Priorității de Investiții 2.2 dedicată microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii.

Contractele se vor derula astfel:

  • 8 în județul Arad;
  • 2 în județul Caraș-Severin;
  • 7 în județul Hunedoara;
  • 10 în județul Timiș.

La nivelul regiunii, în cadrul Axei prioritare 2, Prioritatea de Investiții 2.1.A – Microîntreprinderi au fost semnate 332 de proiecte în valoare de 246,49 milioane de lei nerambursabili, iar în cadrul Priorității de Investiții 2.2, 115 proiecte însumând un total de 315,48 milioane de lei, finanțări nerambursabile.

Sursa: ADR NV

Vizualizări: 99