Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul de incubare Bridge for Billions: 30 aprilie 2021 – noua dată limită pentru transmiterea aplicațiilor antreprenorilor sociali și ale mentorilor!

Perioada de înscriere pentru la programul de incubare Bridge for Billions pentru antreprenorii sociali și potențialii mentori din România a fost prelungită până la 30 aprilie 2021! Împreună cu partenerii noștri locali de la Ashoka România și cu expertiza CONDA (Austria), Qoin (Olanda) și Bridge for Billions (Spania) vom dezvolta un instrument de finanțare a antreprenorilor sociali români. În dezvoltarea instrumentului ne propunem să implicăm cât mai mulți actori relevanți și să oferim servicii de creștere a capacității pentru mai multe tipuri de organizații.

Căutăm antreprenori sociali care:

  • Creează impact în comunitatea locală/ regională/ națională
  • Au validată ideea cu care vor să producă schimbare în comunități (chiar și incipient)
  • Contribuie concret la atingerea unui (sau mai multor) Sustainable Development Goal

Căutăm mentori care:

  • Au experiență profesională de cel puțin 5 ani (experiența în finanțarea antreprenoriatului social și/sau ca antreprenor e un plus!)
  • Au disponibilitate pentru ghidarea unei echipe de antreprenori sociali - implicare de 1,5 ore/săptămână în perioada iunie – octombrie 2021

De ce să te înscrii în programul nostru?

  • Vei putea contribui la dezvoltarea instrumentului de finanțare pe care îl creăm pentru antreprenorii sociali din România
  • Vei putea utiliza o metodologie de mentorat testată și vei utiliza instrumente de incubare online dezvoltate în ultimii 5 ani.

În plus, dacă ești antreprenor social:

  • Vei putea să îți dezvolți planul de creștere a organizației tale utilizând un set de unelte online validate de Bridge for Billions în programe similare pentru peste 1700 de participanți

Dacă vei deveni mentor în program:

  • Vei intra într-o rețea de peste 1200 de mentori voluntari la nivel mondial
  • Vei cunoaște inovatorii social din România

Dacă ai întrebări cu privire la procesul de înscriere, consultă și lista de întrebări frecvente.

Programul de incubare este oferit gratuit prin intermediul proiectului SOFIA – Social Finance Alliance for Romania finanțat de Comisia Europeană. Atât participarea în calitate de antreprenor, cât și de mentor este voluntară, neremunerată. Pentru detalii scrie-ne la rpreluca@fonduri-structurale.ro sau la telefon 0725072533, persoană de contact: Raluca Prelucă.

Documente
B4B FAQs.pdf
Vizualizări: 686