Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Consultare publică pentru ghidul aferent standardizării și evaluării unitare pentru sistemul de educație preuniversitar

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 din cadrul Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat astăzi, 4 octombrie 2021, în consultare publică, Ghidul Solicitantului Condiții Specifice „Standardizare și evaluare unitară pentru sistemul de educație preuniversitar STANDEV”, Axa prioritara 6, OS 6.3&6.5&6.6.

Scopul principal al apelului constă în acordarea unui grant nerambursabil dedicat exclusiv continuării reformei curriculumului național prin abordarea componentei legate de evaluare din cadrul acestuia în vederea standardizării și evaluării unitare pentru sistemul de educație preuniversitar.

Apelul este dedicat atât regiunilor mai puțin dezvoltate (Centru; Nord Vest; Nord Est; Sud Muntenia; Sud Est; Sud Vest Oltenia și Vest), cât și regiunii dezvoltate București – Ilfov și va fi finanțată o singură cerere de finanțare, cu acoperire națională.

Solicitantul eligibil este Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE), organism aflat în subordinea Ministerului Educației.

În cadrul apelului se va selecta un singur proiect cu valoare maximă eligibilă de 13.100.000 euro.

Descarcă ghidul

Observațiile și sugestiile pot fi trimise până la data de 14 octombrie 2021, pe adresa: consultare.pocu@mfe.gov.ro.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MIPE

Vizualizări: 213