Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Consultare publică cu privire la Programul european pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială și instrumentul de microfinanțare Progress

Comisia Europeană a lansat o consultare publică pentru a evalua activitățile întreprinse în cadrul Programului european pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială (EaSI) și a instrumentului de microfinanțare Progress (EPMF).

Consultarea solicită feedback de la cetățenii Uniunii Europene, organizațiile guvernamentale și neguvernamentale, serviciile de ocupare a forței de muncă publice și private, instituțiile de învățământ superior și institutele de cercetare, întreprinderile sociale și private, instituțiile financiare bancare și nebancare, partenerii sociali, organizațiile internaționale, instituțiile UE, și orice alte părți interesate.

Consultarea publică este deschisă până la 28 decembrie 2021.

Chestionarul este disponibil în toate limbile oficiale ale Uniunii, iar răspunsurile pot fi trimise în oricare dintre acestea. Se poate participa în calitate personală sau organizațională / instituțională.

Chestionarul este disponibil aici.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: EaSI

Vizualizări: 366