Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR Sud-Vest Oltenia 2021-2027, în consultare publică!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a publicat o nouă versiune a POR Sud-Vest Oltenia 2021-2027 și a anunțat transmiterea ei către Ministerul de Investiții și Proiecte Europene.

POR Sud-Vest Oltenia 2021-2027 este un document strategic de programare și principalul instrument de finanțare pentru proiectele de dezvoltare ale regiunii din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR) și bugetul de stat, adresându-se atât autorităților publice, cât și mediului privat, în vederea creșterii calității vieții în regiune.

În perioada 2021-2027, aproximativ 1,2 miliarde euro vor fi alocați în Regiunea Sud-Vest Oltenia pentru investiții ce vor viza cercetarea-inovarea, transferul tehnologic, creșterea competitivității IMM-urilor, digitalizarea în folosul cetățenilor, eficiența energetică, dezvoltarea urbană, mobilitatea și accesibilitatea, infrastructura verde și biodiversitatea, infrastructura educațională, de turism și patrimoniu cultural.

Descarcă documentul

Alocările menționate în cadrul Programului sunt indicative, acestea putând suferi modificări in urma procesului de negociere cu CE.

Partenerii pot transmite observații până la data de 26 noiembrie 2021 la adresa de mail office@adroltenia.ro.

Sursa: ADR SV Oltenia

Vizualizări: 906