Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Plățile pe măsura 2 (capital de lucru) au ajuns la RUE 17.000. Ministrul Antreprenoriatului: Se caută soluții pentru acoperirea diferenței în anul viitor

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 10 decembrie 2021, situația plăților pentru Măsura 2 – granturi pentru capital de lucru.

Conform instituției, în urma reglărilor bugetelor între agențiile teritoriale pentru IMM-uri și băncile partenere în program, situația  plăților pentru Măsura 2 a fost actualizată, acestea ajungând până la numărul RUE 17.000.

Descarcă situația

Reamintim faptul că, în cursul săptămânii trecute, noul ministru al Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu a prezentat stadiul implementării pe această măsura, fiind precizate următoarele: „aproximativ 2.966 de companii nu au primit, încă, ajutorul de stat în cadrul acestei măsuri. Aceste restanțe însumează aproape 570 milioane de lei. În bugetul pe anul 2021, această sumă nu a fost inclusă, însă ministrul își propune indentificarea unor soluții pentru acoperirea diferenței în anul viitor”.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MEAT

Vizualizări: 263