Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lista beneficiarilor schemei de ajutor de stat pentru finanțarea programului „Susținem sectorul cultural indepedent în București”

Primăria Municipiului București a publicat la sfârșitul lunii decembrie 2021, lista beneficiarilor schemei de ajutor de stat pentru finanțarea programului „Susținem sectorul cultural indepedent în București”.

Potrivit documentului, 29 de proiecte au fost selectate la finanțare. Acestea adună o finanțare totală de 913.485,38 lei.

Descarcă lista

Reamintim faptul că apelul a fost lansat în cursul lunii august 2021, iar proiectele au putut fi depuse în perioada 1-14 septembrie 2021.

Beneficiarii eligibili sunt entitățile de drept privat: orice entitate, indiferent de statutul juridic și de modul de finanțare, inclusiv entitățile nonprofit, care desfășoară o activitate economică, care au calitatea de persoană juridică înregistrată în România, respectiv au personalitate juridică și care activează în domeniul cultural indepedent în Municipiul București, ex: Asociații, Fundații, PFA, ONG, SRL cu activitate într-unul dintre domeniile de activitate din lista de coduri CAEN eigibile: 9001, 9002 și 9003.

Bugetul total al schemei este de 3.000.000 lei, ajutorul financiar nerambursabil acordat unui beneficiar fiind de maximum 75.000 lei, sumă care poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: PMB

Vizualizări: 168