Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Orice localitate de rangul 0, I, II sau III este invitată să își depună candidatura în vederea obținerii titlului de „Capitala Tineretului din România”! Premiul se ridică la 50.000 euro

Orice localitate de rangul 0, I, II sau III (municipii și orașe) din România își poate depune până la data de 2 iunie 2022, candidatura în vederea dobândirii titlului „Capitala Tineretului din România” pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2024.

Programul „Capitala Tineretului din România” urmărește crearea unor zone urbane ale României care oferă oportunități adaptate dinamic la nevoile unei stări de bine generalizate și satisfacții de viață crescute, perspectivele de viitor și implicarea activă a tinerilor în comunitate în contextul secolului XXI.

Orașul câștigător va beneficia de un premiu financiar în valoare de 50.000 euro din partea Băncii Comerciale Române. Titlul va oferi și oportunitatea de a atrage alte surse de finanțare din diferite surse publice și private și deținătorul său va beneficia de asemenea de posibilitatea de a găzdui diferite evenimente de rang național organizate de instituții publice și rețele de tineret din România.

Orașul câștigător are dreptul de a găzdui Summitul Tinerilor, cel mai important eveniment de celebrare, dezbatere și decizie al mișcării de tineret din România. De asemenea, câștigătorul va găzdui ediția din 2024 a Galei Tineretului din România.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.capitalatineretului.ro

Vizualizări: 120