Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Aplicații deschise pentru Festivalul Noului Bauhaus European

Agenția Executivă pentru Consiliul European pentru Inovare și IMM-uri (EISMEA) a anunțat ieri, 23 februarie, înscrierile deschise pentru Festivalul Noului Bauhaus European.

Creatori, oameni de știință, inovatori, instituții și organizații se pot alătura primului Festival al Noului Bauhaus European, care va avea loc între 9 și 12 iunie 2022, cu evenimente în Bruxelles și online.

Festivalul Noului Bauhaus European constă în trei piloni:

  • Forumul: pentru a face schimb de opinii și a dezbate subiecte legate de Noul Bauhaus european;
  • Târgul: expunerea și prezentarea proiectelor și prototipurilor care reflectă și susțin valorile Noului Bauhaus european;
  • Festivalul: un moment de sărbătoare care reunește cultura, arta și convivialitatea, sărbătorind libertatea de exprimare cu idei și viziuni radicale, inovatoare, disruptive.

În special, pentru Târg, se caută proiecte care să răspundă la valorile și principiile noului Bauhaus european și care să arate modul în care acestea pot face viitorul mai durabil, mai frumos și mai incluziv.

Expoziția joacă un rol important în cadrul Festivalului, iar expozanții vor avea oportunitatea de a-și promova ideile și acțiunile prin prezentarea activităților de proiect la nivel european, precum și oportunitatea de networking, inclusiv sesiuni de prezentare către posibili investitori.

Sunt eligibile persoanele fizice, organizații publice, o organizații neguvernamentale sau orice alte organizații non-profit active la nivel local, regional, național, european sau internațional.

Mai multe detalii, precum și formularul de înscriere sunt disponibile aici.

Înscrierile se pot face până la data de 7 martie 2022.

Antonia Anton,

Fonduri-structurale.ro

Sursa: EISMEA

Vizualizări: 269