Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminar de informare privind apelul de proiecte 1.2 Dezvoltarea unui model conceptual inovativ (Proof-of-Concept) pentru IMM-urile din regiunea București-Ilfov

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov va organiza, în data de 22 iunie 2022, un seminar de informare privind lansarea apelului de proiecte pentru Prioritatea de investiții 1.2 a Programului Operaţional Regional 2014-2020 - Creşterea inovării în companii prin sprijinirea abordărilor multisectoriale - Dezvoltarea unui model conceptual inovativ (Proof-of-Concept), ce vizează mediul antreprenorial din regiunea București-Ilfov.

Evenimentul are loc în format fizic, la sediul ADRBI din str. Mihai Eminescu nr. 163, parter, București, în limita a 30 de locuri (pe principiul primul înscris, primul înregistrat), între orele 9:00-11:30, conform agendei

De asemenea, evenimentul va fi transmis şi online prin platforma Cisco Webex, incepând cu ora 9:30. Cei care optează pentru participarea online vor primi linkul de conectare cu o zi înainte.

Formularul de înregistrare este disponibil aici (cu precizarea în secțiunea Comentarii dacă participarea este fizică sau online), termenul de înscriere fiind până pe 21.06.2022, ora 14:00.

Sursa: ADRBI

Vizualizări: 445