Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A început transmiterea deciziilor de aprobare a finanțării în cadrul măsurii „Microgranturi în domeniul agroalimentar"

Începând cu data de 22 iunie 2022, în cadrul aplicației electronice se transmit deciziile de aprobare a finanțării în cadrul măsurii „Microgranturi în domeniul agroalimentar", se arată într-un anunț oficial publicat pe platforma IMM Recover (granturi.imm.gov.ro).  

Drept urmare, în cadrul secțiunii Contractare beneficiarii trebuie să introducă, cu atenție, codul IBAN al contului bancar special creat pentru proiect, și ulterior să descărce contractul de finanțare, să îl semneze electronic si să îl reîncarcei semnat, în maxim 5 zile de la primire, dar nu mai tarziu de data de 30 iunie 2022. 

Reamintim faptul că măsura Microgranturi în domeniul agroalimentar a fost deschisă în perioada 27-31.05.2022, interval în care au fost înregistrate 32.153 de cereri de finanțare. 

Beneficiarii ajutorului de stat sunt:

  • microîntreprinderile;
  • întreprinderile mici şi mijlocii;
  • persoane fizice autorizate;
  • întreprinderi individuale;
  • întreprinderi familiale care primesc ajutorul de stat prin intermediul micrograntului prin încheierea unui contract de ajutor de stat cu administratorul schemei de ajutor de stat.

Prin măsură se acordă ajutor financiar nerambursabil sub formă forfetară în valoare de 5.000 euro/beneficiar. Mai multe informații sunt disponibile aici

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro 

Sursa: Platforma IMM Recover

Vizualizări: 2108