Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
ISWinT, festivalul dedicat studenților din întreaga lume, va avea loc luna viitoare!

ISWinT, festivalul dedicat studenților din întreaga lume, va avea loc luna viitoare!

ISWinT (International Student Week in Timișoara) este festivalul intercultural și educațional organizat de voluntarii din Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC), împreună cu Universitatea Politehnica din Timișoara, dedicat studenților cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani.

Pe parcursul ISWinT-ului, studenţii vor lua parte la o serie de workshopuri aliniate temei acestei ediții ale festivalului, “Reunite. Rebuild. Restart”.

Obiectivul workshopurilor şi activităţilor de anul acesta este îndreptarea atenției către importanța educației prin diverse metode inovative. Cele 8 workshopuri doresc rezolvarea unor probleme reale de care se lovesc studenții în ziua de azi. Alte teme abordate fiind dezvoltarea personală și efectele post-pandemice, precum: viață sănătoasă, manipulare media, agresiune pe internet, voluntariat, teama de a vorbi în public, gestionarea timpului și obiceiuri sănătoase de viață.

Festivalul va avea loc între 25 iulie-2 august 2022 și vor exista și o serie de activități adresate atât studenților participanți, cât și cetățenilor din publicul din publicul timișorean.

Cea mai cunoscută astfel de activitate este Parada, în cadrul căreia participanții ISWinT vor defila purtând steagurile țărilor lor de proveniență pe străzile orașului.

Parada va fi încheiată cu concertul trupei BlackBird care va anima atmosfera în incinta Iulius Town.

Pentru alte informațiii în legătură cu ediția de anul accesta puteți accesa site-ul festivalului, precum și  pagina de Facebook.

Vizualizări: 113