Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Explicăm oportunitățile de finanțare pentru produsele inovatoare, inclusiv inovații sociale mâine, în cadrul Techsylvania!

 

Fonduri-structurale.ro organizează mâine, 30 iunie 2022, în cadrul seriei de evenimente satelit Techsylvania, un webinar dedicat finanțării produselor inovatoare, inclusiv inovații sociale.

Anul acesta au fost lansate primele apeluri de proiecte sub PNRR și sunt create noi oportunități de finanțare în cadrul perioadei financiare multianuale 2021-2027. Vom discuta despre principalele linii de finanțare, inclusiv cele viitoare și vă vom prezenta, de asemenea, cum puteți combina finanțarea tip grant cu crowdfundingul și cum puteți dezvolta o campanie de crowdfunding pentru un produs social sau creativ.

Evenimentul va avea loc mâine, online, începând ora 16:00.

Participarea este gratuită, însă este necesară înscrierea aici. Evenimentul va avea loc în limba engleză.

***

Încă din 2014, Conferința Techsylvania a fost locul în care oamenii vin să se inspire, să afle tot ce este nou în materie de tehnologie și să învețe de la cele mai strălucite minți. De la prezentarea de idei inovatoare până la dezbaterea unora dintre cele mai importante probleme care apar atunci când afacerea întâlnește tehnologia, scena Conferinței Techsylvania reprezintă nucleul mișcării comunității.

Din 2019, Fonduri-structurale.ro a fost partener al evenimentului și a sprijinit identificarea de start-up-uri promițătoare în competiția Start-up Avalanche din cadrul Techsylvania, iar din 2020 organizăm evenimente satelit.

Vizualizări: 518