Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ONGurile și întreprinderile sociale din Africa sunt așteptate să-și înscrie soluțiile inovatoare pentru comunitate în cadrul Changemakers Innovation Challenge

Changemakers Innovation Challenge, unul dintre programele filantropice emblematice ale Fundației ACT care evidențiază și celebrează talentul antreprenorial al Africii, a deschis runda de aplicații pentru ediția sa din 2022.

Organizațiile nonprofit, întreprinderilor sociale din Africa și întreprinderile care realizează inovații care duc la impact social și care urmăresc schimbarea în domeniile cheie de interes ale Fundației, respectiv Sănătate, Antreprenoriat, Mediu și Leadership își pot depune cererile pentru a avea șansa de a deveni unul dintre primii 10 finaliști.

Aplicațiile online se deschid din 4 iulie și se închid duminică, 24 iulie 2022. Primii zece finaliști vor fi anunțați pe 26 august 2022. 

Fundația ACT le va acorda celor trei câștigători 12 milioane de naira. În plus, toți cei zece finaliști vor beneficia de sprijin și mentorat din partea Fundației ACT și a partenerilor săi. 

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 98