Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Innovation Norway: Apel de proiecte pentru dezvoltarea competențelor de business în România

Innovation Norway a lansat programul „Dezvoltarea IMM-urilor în România”. Acesta va contribui la reducerea disparităților economice și sociale în Spațiul Economic European, cât și la consolidarea relațiilor de cooperare dintre Statele Donatoare și Statele Beneficiare ale Granturilor SEE și Norvegiene. 

Apelul își propune să sprijine formarea și consolidarea competențelor prin crearea de rețele pe teme precum modele de afaceri durabile, inovarea ecologică, economia circulară și responsabilitatea socială corporativă din zonele de interes ale Inovării Verzi în Industrie, TIC și Creștere Albastră.

Solicitanți eligibili: 

  • IMM-urile înființate ca persoane juridice în România, înregistrate ca persoane juridice în România și care funcționează conform legislației române în vigoare privitoare la companiile comerciale, și anume: Legea 31/1990 privind societatile comerciale, republicată, cu modificările ei ulterioare); 
  • Organizațiile non-profit înființate ca persoane legale în România, organizate și conduse conform prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 și/sau Legea 21/1924 privitoare la asociații și fundații (cu modificările și completările sale ulterioare).

Suma totală disponibilă pentru finanțarea proiectelor pentru această schemă de granturi mici este de 1.000.000 euro. 

Termen limită de depunere: joi, 17 Noiembrie 2022, până la ora 13,00 – ora României.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 726