Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Centrul de informare si promovare a turismuluI

Consiliul Local Sasca-Montana în parteneriat cu Municipalitatea Varset si Consiliul Judetean Caras-Severin deruleaza prin Programul de Vecinatate Romania-Serbia 2004-2006, proiectul „Centrul de informare si promovare a turismului Parcul National Cheile Nerei-Beusnita”.

Proiectul, în valoare de 282.330,70 euro este finantat în procent de 88% din fonduri nerambursabile alocate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei, diferenta fiind asigurata de catre Consiliul Judetean Caras-Severin.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea economico-sociala echilibrata a zonei de granita dintre Banatul de Sud-Serbia si judetul Caras-Severin, prin cooperare transfrontaliera în domeniul promovarii turismului. În acest sens, în cadrul proiectului a fost încheiat un protocol de colaborare între comuna Sasca Montana si Municipalitatea Varset privind promovarea atractiilor turistice din Banatul de Sud si Parcul National Cheile Nerei-Beusnita.

În prezent se desfasoara lucrari de amenajare a Centrului de informare turistica localizat în Sasca Montana, comuna Sasca Romana si este în curs de elaborare Strategia de dezvoltare si promovare a activitatilor turistice în arealul Parcului National Cheile Nerei-Beusnita.

Informatii suplimentare despre proiect pot fi obtinute de la Ion Poplicean, primar
Telefon: 0727 351 709, 0726 957 813,
E-mail: popliceanion@yahoo.com.
Sursa: MDLPL

Vizualizări: 117