Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Salvaţi Copiii România caută Specialist fonduri europene și dezvoltare programe

Echipa Salvați Copiii caută Specialist fonduri europene și dezvoltare programe. Vei avea posibilitatea să lucrezi alături de coordonatorii naționali ai programelor Salvați Copiii România şi alţi colegi din Save the Children Europe pentru atragerea de finanțări europene și pentru a sprijini planificarea și implementarea de abordări inovatoare în dezvoltarea programelor.

Cerințe:

  • Studii superioare în domeniile economic, social, drept sau alte specialități similare.
  • Cunoștințe despre instituțiile Uniunii Europene și funcționarea lor, programele de finanțare nerambursabilă, administrația publică și legislația aferentă.
  • Minim 4 ani de experiență în consultanță pe fonduri nerambursabile cu proiecte scrise și implementate (POCU, POCA, Granturile SEE și Norvegiene, finanțări de la Comisia Europeană și alte instituții europene, alte fonduri relevante).
  • Experiența de lucru în proiecte finanțate de Uniunea Europeană  privind drepturile copilului, sărăcia copiilor, copiii afectați de migrație și/sau protecția copilului sau grupuri vulnerabile.
  • Bune abilități de redactare de proiecte în limba română și engleză.
  • Capacitate de analiză și atenție la detaliu.
  • Abilități de relaționare, atitudine proactivă și capacitate de a comunica eficace, atât oral, cât și în scris, inclusiv în medii profesionale internaționale.

Dacă intenționezi să aplici, trebuie să trimiți la adresa de e-mail secretariat@salvaticopiii.ro, până la data de 13 februarie 2023, CV-ul tău, însoțit de o scrisoare de intenție, care să cuprindă o idee de proiect pentru protecția și promovarea drepturilor copilului, care ar fi aceea.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Sursa: Salvaţi Copiii România

Vizualizări: 260