Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PR Vest 2021-2027: Webinar pentru Apelul 2 dedicat microîntreprinderilor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest 2021-2027, va organiza în data de 9 martie 2023, de la ora 11:00, un webinar pe tema Apelului 2 de proiecte destinat microîntreprinderilor, din domeniile de activitate aferente serviciilor.

În cadrul webinarului vor fi prezentate:

  • Criteriile de evaluare și selecție ale proiectului;
  • Particularități ale apelului 2 de proiecte dedicat microîntreprinderilor;
  • Procesul de evaluare, selecție și contractare;
  • Informații referitoare la depunerea proiectelor, respectarea condițiilor de finanțare, atât pe parcursul procesului de evaluare, selecție și contractare, cât și în perioada de implementare a proiectului și de durabilitate a contractului de finanțare.

De asemenea, va avea loc o sesiune de clarificări și răspunsuri cu privire la observațiile și propunerile primite până în prezent în procesul de consultare.

Participarea la webinar este gratuită, iar înscrierea se face aici

După înscriere, veți primi un mesaj cu link-ul de conectare la webinar.

Reamintim că ADR Vest a lansat în consultare publică în data de 14 februarie 2023 varianta draft a Ghidului solicitantului de finanțare pentru Apelul 2 aferent Intervenției Regionale 1.3A - Sprijin pentru microîntreprinderi.

Perioada de consultare publică se închide la data de 17 martie 2023, ora 12:00, iar webinarul din 9 martie are ca scop eficientizarea colectării de observații și recomandări pe marginea Ghidului, din partea tuturor actorilor interesați.

Apelul de proiecte este de tip competitiv și se adresează microîntreprinderilor cu sediul social în Regiunea Vest și locația de implementare a proiectului în mediul urban, inclusiv satele aparținătoare municipiilor și orașelor din Regiunea Vest sau în stațiunile turistice atestate din mediul urban sau rural din Regiunea Vest care activează în domenii de activitate aferente serviciilor.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest apel click aici.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 849