Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: 187 de proiecte depuse în cadrul apelului privind sprijinirea inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme

Joi, 23 martie 2023, la ora 16:00 s-a încheiat apelul de proiecte Sprijinirea inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme, finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 11 - Turism și cultură, Investiția 7. Accelerarea digitalizării producției și distribuției de filme. 

În cadrul acestui apel au fost depuse, prin intermediul platformei electronice dedicate PNRR, un număr de 187 cereri de finanțare.

Apelul de proiecte urmărește să sprijine accelerarea tranziției digitale a producătorilor și distribuitorilor de filme din România prin creșterea capacităților de producție digitală, distribuție, marketing și promovare, inclusiv tehnologii de arhivare digitală.

Bugetul total aferent apelului este de 5 milioane euro, suma maximă alocată unui proiect fiind de 100.000 euro.

Potrivit comunicatului oficial, în perioada următoare Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului, în calitate de coordonator de reforme și investiții, continuă procesul de evaluare a proiectelor, până la epuizarea bugetului alocat apelului.

Sursa: www.proiecte.pnrr.gov.ro & Ministerul Culturii

Vizualizări: 247