Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Reluarea procedurii pentru competiția privind realizarea proiectului „Acces la literatura ştiinţifică şi publicarea în regim de acces deschis”

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în calitate de autoritate de stat pentru cercetare-dezvoltare pentru Programul 5.10 Știință și Societate, din Planul Național de cercetare-dezvoltare si inovare pentru perioada 2022-2027 (PNCDI IV), aprobat prin HG nr. 1188/2022, cu modificările și completările ulterioare, a anunțat luni, 3 aprilie 2023, reluarea procedurii, în conformitate cu OMCID 20327/2023 și cu Nota MCID-DFPC nr. 450366/24.03.2023, pentru Competiția privind realizarea proiectului „Acces la literatura ştiinţifică şi publicarea în regim de acces deschis”, prin procedura de licitație restrânsă, în conformitate cu prevederile HG nr.1265/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice privind contractarea, finanțarea, monitorizarea și evaluarea programelor, proiectelor de cercetare-dezvoltare și inovare, și a acțiunilor cuprinse în PNCDI IV, cu modificările și completările ulterioare.

Termenul limită pentru depunerea Expresiilor de Interes în vederea participării la competiția mai sus menționată este 13.04.2023, ora 12:00, indiferent de forma de transmitere a documentației (depunere prin reprezentant, transmitere prin posta/curierat, etc.).

Adresa pentru depunerea Expresiilor de Interes (EoI) este:

  • Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, str. D.I. Mendeleev nr.21-25, sector 1, București.

Expresiile de interes se vor complete conform modelului indicat în Termenii de Referiță ai competiției și se vor depune într-un exemplar, în original, însoțite de adresa de înaintare înregistrată de către ofertant la Direcția Finanțare Programe de Cercetare, etaj 2.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro 

Sursa: MCID

Vizualizări: 177