Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lansarea proiectului “Prietenii scolii”

Consiliul Local Galati, în parteneriat cu Primăria Cahul din Republica Moldova, derulează proiectul „Prietenii Scolii”, în cadrul Programului de Vecinătate România – Republica Moldova 2004–2006, Phare CBC 2006.

Proiectul are o valoare totală de 149.088 euro, contributia financiară a Uniunii Europene fiind de 134.138 euro. Contractul de grant pentru acest proiect s-a semnat în data de 18 septembrie 2008 iar implementarea acestuia se va desfăsura pe o perioadă de 12 luni.

Proiectul urmăreste promovarea cooperării transfrontaliere în vederea dezvoltării sistemelor de asistentă socială din Municipiul Galati si orasul Cahul, pentru a răspunde nevoilor copiilor scolarizati, proveniti din familii dezavantajate.

Principalele activităti cuprinse în proiect sunt: selectarea, angajarea si instruirea de personal, achizitionarea de echipamente, mobilier si alte bunuri necesare, acordarea de servicii de consiliere socială, psihologică, juridică, acordarea de servicii educationale, pregătirea si oferirea mesei de prânz la centrul de zi, organizarea unor seminarii de informare tematice, a unor activităti extracurriculare si recreative.

Informatii suplimentare despre proiect pot fi obtinute la tel./fax – 0236 474744,persoană de contact – Dafinoiu Daniela.

Sursa:MDLPL

Vizualizări: 69